om oss r og c

om oss

ink_grå

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Ikigai interiør og styling. Vi er her for å hjelpe deg med å skape ditt hjem, finne ditt miljø og gjøre det sammen. Vi selger ikke én stil; vi bruker deg som utgangspunkt for prosjektet og jobber med å bruke dine ønsker, behov og personlighet for å finne de løsningene som passer deg og ditt hjem best. 

hvorfor velge ikigai interiør og styling?

Vi legger vår sjel i at du skal føle deg godt ivaretatt når vi jobber med deg. Med en unike kombinasjonen av interiørarkitektur, design og styling ønsker vi at du skal føle du får noe ekstra når du velger å jobbe med oss. Vår lidenskap er i å skape ditt hjem sammen med deg og vil derfor involvere deg på flere stadier i prosessen. Dette mener vi gir deg det mest autentiske hjemmet tilpasset deg, du vil få følelsen av å være med å skape det og vi vil ha et dedikert fokus på å finne de riktige løsningene tids- og kosteffektivt.

HVA BETYR IKIGAI?

Ikigai er et japansk ord med en mening/filosofi, det betyr; meningen med det du gjør, grunnen til at du står opp om morningen. Å finne sin ikigai betyr at du finner glede i det du gjør og hva du omgir deg med. For oss er dette en viktig filosofi å ta med seg inn i hjemmet. Det å glede seg å stå opp for å drikke kaffe på kjøkkenet om morgenen. Det å glede seg til å komme hjem å være alene i lesekroken, eller å invitere venner og familie rundt spisebordet. I Japan påstår de at det å finne sin ikigai kan bidra til et lengre og lykkeligere liv. Hvem vil vel ikke det?

HVORDAN JOBBER VI?

Ikigai Interiør & Styling hjelper deg med ditt drømmehjem! I et prosjekt har vi folkus på dine ønsker, behov og personlighet. Vi finner deretter løsninger, muligheter, soner og bruk av rommet. Det seg være oppsett av vegger, trapper og romfordeling. Samtidig som vi har fokus på detaljene som skaper helheten; fargene, tekstilene, belysning og vi elsker å dekorere med planter.

Vi liker å ha det store overblikket, se på de gode og praktiske løsningene til hjemmet ditt. Allikevel er form, farge og detaljer vårt hjerte nær. Vi fokuserer mye på å hjelpe mennesker med å finne sitt miljø, sin ikigai i hjemmet. Du skal ikke føle deg overkjørt av våre meninger, men se på de som et verktøy til å ta de beslutningene som føles riktig for deg og vi kommer til å guide og veilede deg med vår kunnskap og erfaring så ingenting blir overlatt til tilfeldigheter, men er en del av en hel og komplett løsning!

ink_grå

cecilie marø høiback

daglig leder, interiørdesigner og stylist

Jeg er utdannet med en bachelor i interiørdesign fra England og har de siste årene jobbet som boligstylist og interiørdesigner. Det beste med jobben er å få møte så mange forskjellige mennesker og hjelpe dem med å skape sitt miljø, å tørre å gjøre interiøret personlig. Jeg liker å utfordre deg litt på ting du ikke har tenkt over eller tror du ikke liker. Ofte kommer det gode resultater og positive opplevelser ut av en sånn prosess. Denne prosessen tar jeg også med meg i min egen hverdag; som bedriftseier, designer og innen selvutvikling. Jeg elsker vekst og utvikling og at jeg får kose meg med jobben min hver dag.    

Min IKIGAI er å finne glede i de små tingene jeg gjør i hverdagen som føles som «oppgaver». Om det er å rydde, gå tur med hunden, jobbe på kvelden, lage middag. Ved å glede seg over de, er de ikke lenger «oppgaver», men min glede hver dag. 

ink_grå

renate ellingsgård

boligstylist

Jeg er utdannet dekoratør og art director med flere års erfaring fra reklamebyrå, interiørbutikk som butikksjef og som stylist. Dette gjør at jeg har god orden og oversikt, samt at jeg er kreativ med en god estetisk sans som elsker å bli utfordret. Videre har jeg en forkjærlighet for å rydde og skape orden. Jeg trives aller best når det er ordentlig og pent rundt meg. Da jobber jeg mest effektivt. Jeg er opptatt av å omgi meg med et stemningsfullt interiør, fine blomster og å være i naturen. Å være i øyeblikket. Derfor er IKIGAI sin filosofi passende for meg.

Min IKIGAI er smaken og duften av nytrukket kaffe en tidlig morgen.  Romaner som tar meg til nye steder.
En gåtur med en god venn. Barnelatter som aldri tar slutt. Stemningsfull musikk. Vakre lupiner i
en grøftekant. Og et dypp i havet en sensommerkveld.

ink_grå

Noe du lurer på?  Ta gjerne kontakt med oss på:

epost: post@ikigaiinterior.no

tlf: 93816526

eller kontakt oss her:

ta kontakt

20
ink_grå

kjøp rommets stil:

romantisk soverom

Beskrivelse om rommet og stilen…